Communication

''Communicatie is een activiteit waarbij levende wezens betekenissen uitwisselen door op elkaars signalen te reageren'' Het Latijnse woord communicare slaat terug op ''iets gemeenschappelijk maken''.

 

Communiceren doen we dagelijks. Wanneer u zakelijke boodschappen wilt delen is het van belang dat u een duidelijk doel voor ogen heeft en uw doelgroep kent. Ik kan helpen bij het maken van een doelgroepanalyse en een mediaplanning. Daarna kunnen we gaan kijken hoe we de doelgroep het best kunnen bereiken. Of dit nu online of offline is, het is van belang dat alles past bij het totaalplaatje van uw bedrijf. Vervolgens kan ik, indien gewenst, de verschillende (social media) kanalen up-to-date houden, zodat u daar geen omkijken naar heeft. 

Blogs

Je komt het nogal eens tegen, prachtige websites van toonaangevende bedrijven, maar zodra je op ''blog'' of ''nieuws'' klikt zie je dat het laatste bericht ergens half 2015 geplaatst is. Zo worden je klanten niet echt op de hoogte gehouden en daarnaast is het niet bevordelijk voor uw online vindbaarheid. Voor verschillende bedrijven schrijf ik blogs, neem bijvoorbeeld is een kijkje op het blog van Designmeubels.nl. 

 

Mailing

Mailing is een goede manier om uw klanten op de hoogte te houden. Het nadeel is, dat veel bedrijven dit weten en uw mailbox dus dagelijks vol mailing stroomt...

Door uw mailing  zinvol, origineel en inspirerend te maken verdwijnt hij niet direct in de prullenbak. Van Hollandse Bodem gietvloeren is één van de bedrijven waarvoor ik de mailing mag opstellen.

 

Media

Media is een ruim begrip en alles bijhouden neemt, vaak ongemerkt, veel tijd in beslag. Ik kan u ondersteunen door de verschillende zakelijke kanalen, zoals bijvoorbeeld uw website en social media pagina's up-to-date houden. Ook maak ik tijdschriften en brochures die uw merk versterken.